Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P59e14t51r 65O37m13e78l92k66a

18. 4. 2017 14:10

Pane Stratile, kdybyste nebyl tak umanutý a bezbřeze přesvědčený, že jen ta Vaše pravda je ta nejsprávnější, možná by se všechno posunulo. Nedokážete akceptovat jakoukoliv připomínku. Už jsem vás dříve upozornil na chyby v dispozičním řešení. Na druhou stranu mi ale Vaše historizující řešení, na rozdíl od pana Faltýna, nevadí a dovedl bych si ho s určitými změnami docela dobře na tom místě představit.

2 1
možnosti
Foto

V oboru architektonických soutěží má Praha zřejmě světové prvenství. Na jednu parcelu se soutěžilo již devětkrát, poroty posoudily skoro 600 návrhů, ale ještě tam nic nestojí.https://www.novinky.cz/kultura/139352-na-staromestske-radnici-vystavuji-navrhy-na-jeji-dostavbu.html

0 0
možnosti
Foto

Dožadujete se u svých oponentů uznání chyby, ale sám toho nejste schopen (viz vaše podivné exkurze do vesmírných oblastí, vzniku života a pod.).

Zkuste jít svým oponentům příkladem. :-)

1 0
možnosti
Foto

Co se týče těch vesmírných oblastí, tak se nikdy netajím s tím, že se jedná jen o vlastní úvahy, nikoli o vědecké teorie. Ale třeba ty některé úvahy zase nejsou tak vzdálené vizím skutečnosti a pravdy.

0 0
možnosti
Foto

Jako filmový režiísér, tedy člověk mající umělecké a výtvarné cítění, Vám na Vaše slova "a práce je dobrým řešením této proluky" řeknu, že to si myslíte pouze Vy sám. Skicy, které předkládáte, jsou sice na jedné straně citlivým historizujícím zpracováním... na druhé straně Vám uniká, že je 21. století a neustále se tam snažíte nacpat archaistickou neoklasicistní archtekturu a co horšího: oněmi třemi domy ten prostor totálně zabíjíte a to bych bral u archtekta asi jako jeden z nejhorších prohřešků.

Smiřte se konečně s tím, že Vás projekt je neúspěšný, nerealizovatelný a nikdo do něj nepůjde ani teoreticky.

Stěžujete-li si, že jakmile opornentům dojdou argumenty, umlknou - zkuste se raději zamyslet nad tím, zda neumlknou spíše proto, že pochopili, že s Vámi se diskutovat prostě nedá - jenom si neustále vedete svou a odmítáte naslouchat názorům a principiálním pohledům jiných.

Jděte raději krmit kachny k Vltavě, uděláte tím lepší a větší kus práce.

4 3
možnosti