Diskuse

A je to tady!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta evoluční řada živočichů je jen teoretickou konstrukcí, nikoli skutečností.

0 0
možnosti

Druh Oreopithecus ( pithecus = opice ! ) je popsán již z Itálie a datován do doby 7 - 9 miliónů let. Zřejmě myslíte tohle. Jenomže paleontologické doklady o dalším vývoji na evropském kontinentu nejsou.

Dál s Vámi diskutovat nehodlám, když ani nedokážete uvést odkaz a nastudovat základní terminologii.

0 0
možnosti
Foto

Zadejte např: "Nejstarší předek člověka mohl pocházet z Evropy, ne z Afriky".

0 0
možnosti

:-) Zešílel jste, Jiří? :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Sice zajímavé, ovšem opět jen teorie na ,,základě" jediného nálezu. Cesty Páně jsou nevyzpytatelné. Snad jen za pomoci stroje času by bylo možno ,,zevrubně prozkoumat" minulost;-)

1 0
možnosti
Foto

Tenhle objev ale může velmi povzbudit badatele po celé zemi a ti se zakousnou do vykopávek, že přeryjí a rozvrtají co bude možné. Další nálezy pak brzy přijdou z Asie, Ameriky i Austrálie.

1 0
možnosti

Ale prdlajz. Za všechno můžou Asgardi.

1 0
možnosti
Foto

Ta vůdčí bílá rasa vám nedá spát. To co je dnes na světě je dílem sexuální komunikace mezi rasami. Za dobu existence homo sapiens se to stěhovalo sem a tam x krát a je možné, že ten kostlivec byl černý jak bota. Země ještě není dostatečně prokopaná, a je možné, že dalšího kostlivce rodu homo sapiens najdou třeba někde v Asii.

0 0
možnosti
Foto

Jistěže dochází k mezirasové komunikaci mezi lidmi, zejména v poslední motorizované době, ale typické lidské rasy jsou po světě stále tak vyhraněné, že může být pravděpodobná i jejich samostatná územní identita. V Americe samozřejmě ne, ale je možné, že i zde budou nalezeny ostatky předchůdce člověka, staré milióny let.

1 0
možnosti

Vidíte to, a přitom vědci také předpokládají, že se naši předci i křížili s neandrtálci - potomci jsou prý dnešní zrzaví lidé. Nedávno tu byl článek na iDnesu. Ale nebojte, kdyby svého času měl jeden vůdce dost času a prostředků, tak by se nakonec ukázalo, že člověk se vyvinul na území dnešního Německa ;-D.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik