Diskuse

Pramen a moře

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Mělo by se Staroměstské náměstí dostavit, i když na tu díru jsme si víceméně za tu dobu zvykli. Ale s rozumem. Nechtěl bych tam skleněnou pyramidu, lanovku ani most. Než tyto zhůvěřilosti, tak radši nic. ;-(

0 1
možnosti
Foto

Říkáte, že by se mělo dostavět. Když ale někdo s rozumem navrhne něco, co se tam opravdu hodí, tak řeknete, že raději nemělo. Viz to, co píši v blogu, hledá se zázrak, vše co se navrhuje je špatně. Také jeden "normální b-b".:-)

0 0
možnosti
JV

Pane Stratile, psal jsem s dostavět s rozumem. Některé návrhy jsem viděl a zděsil se. Zikkurat by se mi na náměstí rozhodně nelíbil, to už radši prázdno. Pokud je toto zde Váš návrh, tak ano, ale obávám se, že se těžko prosadí. Zdraví normální b-b :-).

0 0
možnosti
Foto

Ještě si prohlédněte ty navržené domy v jednotlivých zvětšeninách v mých dřívějších článcích. Nebo je znovu zveřejním v novém.

Je to přesně to, co se sem hodí a co sem patří, nic z toho starého a nic nevhodného dnešního. A řeší to tady všechno, vztahy k radnici, ke kostelu i vhodné variabilní využití vnitřních prostor, včetně zeleně a občerstvení za dostavbou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik