Diskuse

Vytrvalost a trpělivost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prostě se vaše návrhy nelíbí, tedy nelíbí se všem. S tím nic nenaděláte.

0 1
možnosti

J32i84ř90í 98V92o75l50k38a

19. 4. 2017 11:26

Dobrý den, pane Stratile. Jako člověk, který se v Praze narodil před 67lety, tak si "Staromák" pamatuji občas s tramvajemi, rušné místo, potom zase jako klidné, pak znova tramvaje a potom klid a šťastné maminky poslušné době výstavby socialismu v parčáku. Tak to bylo, šlo to chápat.

Staromák dneska? Ukažte mi ve světě tak slavné náměstí, které má radnici s orlojem jako Praha, kterou není schopna ani Praha ani stát schopna uvést do stavu před válkou. Berlín, Varšava, ... vstaly z trosek, u nás jenom handrkování o blbostech. Ten obrovský prostor kolem radnice je šílený, levný byznys za nehorázné peníze, je to ostuda jako prase. Chci Vám popřát hodně štěstí, i když vím, že už je Vám jedno, jestli by byl přijat takový či onaký návrh, ale aby se už někdo chytil za frňák. Třeba nápad o novém koncertním centru nejde koncipovat vnějším vzhledem do historického schématu Staroměstského náměstí. Určitě by to šlo, jenom chtít.

Jenom doufám, že si nebudeme psát zase po letech, že se ještě nikomu v palici nerosvítilo, protože by z toho prachy nekoukaly.

1 0
možnosti
Foto

Prosím vás, nevíte o čem píšete. Víte, co tady již bylo takových všelijakých účelových stavebních nápadů?

Tento návrh dobře řeší problémy proluky a celého Staroměstského náměstí. Viděl jsem spoustu soutěžních i mimosoutěžních návrhů a žádný z nich se sem nehodil.

Toto řešení se sem hodí, ale ouha, právě proto další a další vytáčky a kličky, aby se to nepostavilo. A pořád ten skluz kamsi jinam. Ale kam, to už nikdo neví. Tady se něco konkrétního udělalo a není to špatné, tak proč pořád vymýšlet nesmysly.

1 0
možnosti